Om Danaflex-lab Aps

I Danaflex-lab forhandler vi produkter fra de anerkendte tyske producenter; Dreve, Frisch, Egger, Detax og Steidle. Alle vores produkter er beregnet til primært at bruges i processen til fremstilling af ørepropper, støj- og høreværn. 

Nogle af produkterne bruges også i andre sammenhænge, som f.eks. støbning af prototyper eller modeller til industriel fremstilling. Produkterne er alle af høj kvalitet og vores leverandører overholder alle regulativer, godkendelses- og MDR procedurer på området. 

Vi har som udgangspunkt, altid mere end 250 varenumre på lager og bestræber os på, så vidt muligt, at kunne levere fra dag til dag. Ordre modtaget inden kl. 12.00 sendes samme dag

Danaflex-lab udspringer fra Danaflex som blev grundlagt i januar 1987 af Anni og Bent Skov. Klik på linket og se mere her.

I 2003 gik Anni og Bent Skov på pension, og firmaet blev overtaget af Marianne Alanin og Kristian Skov Alanin, der har drevet det lige siden. Kristian har været en del af Danaflex siden 1991, mens Marianne, efter en karrierer i bankverdenen, for alvor kom ind Danaflex i 2020

Den 1. marts 2023 blev øreprop materiale delen af Danaflex lagt ud i et selvstændigt selskab, Danaflex-lab Aps. Dette for at få overblik og fokus på både høreapparater og ørepropmaterialer. Salg og support i Danaflex-lab vil primært varetages af Kristian Skov Alanin og Marianne Alanin.

Gefionsvej 20, 3400 Hillerød