Ørepropmaterialer

Der findes mange forskellige materialer til at støbe ørepropper med. Der er både akrylmaterialer til hårde propper, silikonematerialer til bløde propper og resin til 3D printning af både hårde og bløde propper.

Til de hårde propper findes akryl (Fricotherm fra Frisch) der hærder under tryk og varme i en særlig cuvette (Micropol), beregnet til gips og mikroovn.

Der findes akryl der hærder ved hjælp af UV (ultraviolette stråler). F.eks. Fotoplast fra Dreve og LP/H fra Egger.

49431 fotoplast lack m
30008

Til 3D print ofrhandler vi både Dreves Fototec, både i blød og hård udgave. Den hårde Fototec fås i flere farver. Den bløde kun i klar transparant men i 2 hårdheder, nemlig 70 og 90 shore. Vi har også Luxaprint fra Detax. Luxaprint 3D Mould er til hårde propper og fås i flere forskellige farver. Luxaprint 3D flex er til fremstilling af bløde propper og fås kun i klar transparant. Både Dreves og Detax 3D materialer er alle beregnet til 385nm

36100 fototec dlp b

Til bløde propper findes også silikonemateriale. Vi forhandler hele Dreves omfattende serie af Biopor silikonematerialer. Det findes i forskellige udgaver, såsom Biopor AB, som er den mest almindelig. Den hærder ved stuetemparatur og fås i 3 forskellige shore, 25, 40 og 60 og en mængde forskellige farver som kan ses i Dreves katalog. Biopor AB Light er beregnet til at lave svømmepropper med og fås i to hårdheder, 16 og 25 shore. Dette materiale flyder, så skulle man tabe sin svømmeprop, så synker den ikke ned på bunden.Biopor AB Fluorescent er beregnet til både bløde ørepropper, støjværn og svømmepropper. Farverne er flotte og selvlysende i mørke. Fås kun i shore 40Biopor AB Extreme er beregnet til bløde ørepropper, men er mere flexibel og holdbar end den almindelige Biopor AB. Fås i shore 40 og 60.

28704 biopor ab fluoreszent 40shore rot opak 48ml
28701 biopor ab fluoreszent gruen fluoreszent
28212 biopor ab rot opak